Header Ads Widget

HUNTER

Hoşgeldin Hunter!
peyzaj ve golf endüstrisi için sulama ekipmanları konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olarak, Hunter sulama inovasyon lideri olarak iyi kurulmuş bir ün kazanmıştır. Biz olarak 25 yıl önce kurulmuş olan bu yana her gün yaptığınız gibi, sulama profesyonel ihtiyaçlarına odaklanmaya devam bir endüstrinin öncüsü Edwin J. Hunter 'start-up' ile küçük.
Şirketin Başkanı ve CEO'su, Hunter's temel amaç ve misyon olarak dümen Richard E. Hunter, Edwin oğlu ile bugün açık: sulama ürünleri ve hizmetleri için peyzaj profesyonel ilk tercihi olmak.


San Marcos, Kaliforniya Merkezi, Hunter merkezi, onun efsanevi pop-up dişli tahrikli rotor, sprey sprinkler, vanalar, kontrolörler de dahil olmak üzere konut ve ticari kullanım için su tasarrufu sağlayan bir ürün yelpazesi yanı sıra golf sahası uygulamaları, üretir kontrolörleri ve hava sensörleri. inovasyon liderleri gibi, Hunter 1983 yılında Hunter PGP ® ile başlayan, 250'den fazla ürün patenti ve 40 ticari tutar - pop-up dişli rotorlu ki sulama endüstrisinde devrim tahrik.
O zamandan beri, Hunter 2005 Uluslararası Sulama Birliği Show'da en önemli yeni ürün seçildi yeni ACC Controller dahil olmak üzere profesyonel montajcılar, dünya çapında ihtiyaçlarını karşılamak 100'den fazla yeni ürün geliştirdi.
Müşterilerin İlk Come - Always
ürün çeşitlendirme, yenilik ve müşteri memnuniyetini Hunter's büyüme ve liderlik pozisyonları her şeyin üstünde müşteri dinlerken gelen - ve daha sonra ilgili, katma değerli ürün ve hizmetleri bir dizi sağlayarak yanıt.
dağıtıcılardan son kullanım tüketici için müteahhitlere - - Teknik destek programları, eğitim / öğretim girişimleri ve iş geliştirme girişimleri geniş bir yelpazede sunarak Hunter ortaklarının tüm başarısını sağlamaya yardımcı olur. Buna ek olarak, Hunter sürekli olarak şirket merkezi hem de saygın sanayi kuruluşları ve dünya çapında kolaylaştırıcılar ile müşteri geribildirim oturumları düzenler. Bu iletişim tür devam eden başarısı için hayati öneme sahiptir.
Ürün İnovasyon Katı Geleneği
Daha fazla ürün patent ve markalar sektörde başka üretici daha olan Hunter ve kullanıcı dostu ilgili yenilik lideridir. IMMS ™, denetim ekonomik sistem; onun efsanevi rotorlar ve yeni ACC yanı sıra, önemli yenilikler sadece basit bir kontrol ünitesine modülleri yakalamaya tarafından 48 istasyona kadar işlemek için genişletilebilir modüler Pro-C ve ICC kontrolörleri, yer Tek bir ofis yerden bütün bir sulama ağı; I-20 rotor üzerinde devrimci FloStop ® ve kolay hizmet PGV Jar-Top valf.
Avcı onun önümüzdeki 25 yıl başlarken, şirketin sağlam ACC denetleyicisi gibi yeni ürünlerle, yenilikçi ve güçlü hızını devam konumlandırılmış, çözücü teknolojisi ile ACC ve uygun fiyatlı ET Sistemi, hangi mevcut Hunter sonradan takılabilir kontrolör son 10 yılda yaptı.
Kalite ve Dayanıklılık Dayanıklı değer Eşittir
müşteri destek seçkin bir düzeyi tamamlanmaktadır Kaliteli ürünler, gelecek yıllar için sağlam bir müşteri itibar zevk planları herhangi bir şirketin temel taşı yer almaktadır. Avcı uzun kalite, dayanıklılık ve endüstrinin en yüksek düzeyde teslim ve montaj / servis kolaylığı beri bilinmektedir. Bu öznitelikler sektöründe en düşük garanti maliyetleri ve en az sayıdaki geriçağırımlarının bazı sonuçlanan ise Hunter, ürünleri ve hizmetleri boyunca değer lideri olmak sağlamıştır.
Kazanç Sağlayan Kurumsal Strateji: Global ancak Odaklı
başından itibaren, Hunter's kurumsal strateji mesleki değer ve hizmet en üst düzeyde sağlamaya ağırlıklı odağı olmuştur. Bu odak bir sonucu benzersiz müteahhit ve sonuçta, son kullanım tüketicilere hizmet nitelikli yaklaşık 60 ülkeyi kapsayan dünya çapında bir distribütör ağı.
Bu ağ sayesinde, Hunter destek, eğitim ve öğretimin en üst düzeyde sağlayan endüstri standardı belirledi. ; Avustralya'da futbol stadyumları, Güney Afrika golf sahaları, Suudi Arabistan sivil merkezleri ve kurumsal özel ve belediye yerlerde binlerce Kuzey Amerika'da, Avrupa'da kamu bahçeleri: Sonuçta, Hunter ürünlerinin dünyanın her köşesinde yüklenir.
Deneyim ve Sanayi Bilgi Eşsiz Derinliği
Buna ek olarak her şeyden önce müşteri ihtiyaçlarını yerleştirerek, Hunter's liderliğini sektöründe, istisnasız en bilgili yönetim ekibi olan gelir. distribütörleri ile kalıcı, verimli ortaklık Dövme, müteahhitler ve belirteçleri sadece tüm kurum genelinde sanayi deneyimi ve bilgisi bu derinliğe sahip yapılabilir.
Açık Şirket Kültürü: Bizim Başarı Paylaşımı
Bir yetkisi ve ilgili işgücü gibi bir yönetim ekibi olmak kadar önemlidir en bilgili, hands-sanayi deneyim. o işe ve üst yetenek istinat ve kurumsal ve topluluk düzeylerinde hem de mükemmel bir üne sürdürmek söz konusu olduğunda her düzeyde ve her alanda, çalışanlar başarılı bir şirket içindeki en güçlü savunucuları oldular. Avcı bu felsefe inanmaktadır.


kaynak:http://www.hunterindustries.com 
translate:http://translate.google.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar