Header Ads Widget

Teras çatı Kapatma Sistemleri


Bina Balkon veya Terasların  üst katlardaki üzeri açık olan bir konutu üzerinin veya etrafının kapatılması uygulamalarıdır. Teras kapatma uygulamasında genelikle çelik konstrüksiyon yapmaktayız ve üzerine OSB  ziftli yalıtım şıngıl uygulamaktayız (su, kar, hava) almayacak şekilde konstrüksiyon arasına taş yünü tavana alçıpen yada isteğe bağlı olarak ahşap lambri yapılmaktadır.








Diğer bir uygulama ise çelik konstrüksiyon üzeri polikarbon uygulamasıdır yalıtım sıcak soğuk açısından şıngıl uygulaması daha iyi yalıtım sağlamaktadır. çatı teras şekli nasıl olursa olsun çok rahatlıkla kapatılır teras kapatma uygulama sistemleri üzeri açık olan ve kapatılması istenen her mekanda uygulanabilir.





Çok estetik görünüm elde edilir etrafının kapatılması işlemi ise balkon sistemlerinde uygulanan kayar katlanır cam balkon kapatma sistemleri ile yapılmaktadır yada eşik istenilmeyen ve yüksek olan alanlarda ise üsten askılı boy cam sistemleri ile kapatılır, çatı teras kapatma sistemleri estetik ve emniyetli olup rahatlıkla kullanılabilir ve uygulandığı alanların dört mevsim kullanılmasını sağlar. ülkemizde hava şartlarından dolayı bu mekanlar kapatılmadan pek kullanılamaz bu alanları kapatarak mekanınıza katıp emniyetle kullanabilirsiniz.




DETAYLI BİLGİ    İÇİN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ YAPTIĞIMIZ İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR..