Header Ads Widget

ANKARA İNSAAT PEYZAJ

Ankara İnşaat Peyzaj Bahçe duvarı ve kaba inşaat işleri ve anahtar teslimi ev yapımı işleri hakkında bilgi edinmesi açısından makale yayınlıyoruz.
Kısaca faaliyet alanlarımız desenli bahçe duvarı, saha betonu, kaba inşaat, anahtar teslimi ev yapımı işleri hakkında yapılışı ve kısaca özetlemek gerekirse.
Saha Betonu
Çevre düzenleme işleri içerisinde, Saha betonu ve Helikopterli saha betonu Ankara da Perdahlı beton,Baskı beton,parlak beton ve çizgili beton işleri.
Beton dökümü ve beton kesim işleri.Tüm bu unsurların tamamı firmamızda yapılmaktadır.Petrol istasyonu zemin betonu.
Kapalı ve açık spor sahaları ve basketbol sahaları zemin betonu dökümü ve uygulama işleri.20 yılı aşkın bir süredir edinilen deneyim ve tecrübe ile yapılmaktadır.
Saha betonu yapımı gibi etiketler ile sizlerin hizmetindeyiz. Yol betonu, kat betonu, perdahlı zemin betonu.Kaldırım ve fabrika zemin betonu döküm ve yapımı.Saha betonu yapımı için gerekli olan süreç şu aşamalar ile ilerler.Zeminin hazırlanması sert bir zemin elde etmek için dolgu gerekli ise,sert dolgu ile düzenleme yapılır.Saha betonu,kesinlik ile toprak zemin üzerine yapılır.
Betonun toprak ile teması kesilmelidir.Bunun için mucur serimi yapılır.Bir diğer yapım unsuru ise,demir aksamı ve donatı biçimidir.
Dökülecek olan saha betonu derinliği 15 cm veya deha fazla ise,demir bağlama işlemi yapılması gerekir. Yapılan demir aksamı, pas payı uygulanarak zeminden teması kesilir.
Eğer beton 10 cm ise çelik hasır serimi yapılır.oluşacak beton yüzey kotları ölçüsünde beton dökümü gerçekleştirilir.
Helikopterli Beton
Saha betonu ve Endüstriyel zemin betonu uygulama biçimleri içerisinde yer alan helikopterli beton.
Yukarıda belirttiğimiz aşamalardan sonra beton yüzeyinde helikopter uygulaması yapılarak,beton sıkıştırılır ve düzenlenir.Bu uygulama bir kaç kez yapılır. İstenen beton yüzeyi çizgili ise Helikopter yapımından sonra, sert süpürge ile betona şekil verilir. Şayet istene beton yüzeyi parlak ise,tepsi işleminden sonra çelik mala sistemine sahip parlatma işleri yapılır. Helikopterli beton Ankara, Helikopterli beton fiyatları, Helikopterli beton yapımı, dökümü ve konu ile ilgili tüm başlıklar firmamızda yapılmaktadır.
Baskı Beton
Saha betonu uygulamaları içerisinde bir başka durum ise baskı beton dur.
Baskı beton dökülen saha betonu üzerine,belirli desenlere sahip kalıplar ile desen vermek işlemi ile yapılır.
Ankara baskı beton,Baskı beton yapımı, firması desen ve şekilleri firmamızda yapılmaktadır.
Ankara çevre düzenleme olarak tüm beton olguları firmamızda garantili bir biçimde yapılmaktadır.
Geçmişte yaptığımız saha betonu işleri ile edindiğimiz tecrübeleri,gelecek zamanda sizlere sunmak en önemli hedeflerimizdendir. Bizlerden talep edeceğiniz saha betonu,helikopterli beton,baskı beton işleri garantili bir biçimde yapılır.
DESENLİ BAHÇE DUVARI
Ankara’nın eskimeyen caddeleri ve sokakları tartışılmaz ve aynı zamanda tarihi ile oldukça önemli bir konumdadır. Bahçe duvarı bir arsanın örnek vermek gerekirse okul çevresi, bina çevresi, müstakil ev çevresi, villa çevre duvarı gibi bir çok madde sayabiliriz ama bunların hepsinin tek bir amacı var çevre güvenliği ve doğal afetlerden korunmak amaçlıdır.
Bahçe duvarı dışarıdan gelecek zararlardan korumak veya caydırmak amaçlı yapılan bir güvenlik sistemidir.
Bahçe duvarı sıradan kalıp ile beton ile yapılabilir ama günümüzde biz bu işi oldukça daha pratik ve daha
estetik bir görünüme sahip olması için geliştirdiğimiz çelik kalıp sistemi ile istediğiniz desene sahip olmak
oldukça kolay veya elimizde olan desenli bahçe duvarı kalıp modelleri ile çevrenize sıradan bir düz beton
görmektense normal şartlarda harcadığınız para ile desenli bahçe duvarı Ankara da sahip olabilirsiniz.
Bahçe duvarı yapılmadan önce yapılması gereken bazı hususlar vardır bunlardan ilk başta gelen unsur
düzgün bir firma ile anlaşıp ve kalıpların düzgünlüğü ve önemli olan işçilik bu işte ne kadar düzgün
bir işçilik veya yılların ustası da olsa kalıplar düzgün olmadığı taktirde ortaya çıkan iş sizi hiç memnum etmeyecektir.
ANAHTAR TESLİMİ EV YAPIMIFirmamız ankara da birçok semtinde temelden çatıya kadar yaptığımız projeler mevcuttur.
Firmamız daha çok alanları olan kaba inşaat ve çevre düzenlemesi işlerinin deneyimlerinden
yola çıkarak bir çok kamu ve şahıs firmalarının iş deneyimleri ve iş bitirme belgelere sahip ve ayni zamanda referanslarımız mevcuttur.
Firmamız bu işlerinden tecrübe kazanarak anahtar teslimi ev yapımı konusunda kendi bünyemizde kendi alanlarında faaliyet gösteren ustalarımız dan oluşan bir ekibimiz mevcuttur. Bunlardan oluşan bir ekip ile yapabileceğimiz işleri sıralamak gerekirse temelden ev yapımı, komple anahtar teslimi ev yapımı, alçı, boya, fayans,dış cephe, kara sıva, işleri bizim ekipman içerisindedir. Firma mızın isminden anlaşıldığı gibi Ankara İnşaat ve Çevre düzenleme Ankara firması olup Ankara’nın bütün ilçesinde hizmet vermektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar